er was eens

Fitness-island.com is ontstaan in 2001 en gebaseerd op jarenlange ervaring in de sportschool. Ondanks vele varianten op fitness is de basisvorm van fitness nog steeds ongekend populair. Ook al kan het soms een beetje saai zijn om te doen, fitness werkt! Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen waar je het doet, hoe vaak, hoe intensief, of je het alleen doet of samen.

Deze website is gemaakt om de alledaagse fitnesser te motiveren, van beginner tot gevorderde. De website bevat lang niet alle oefeningen die er bestaan, maar wel een goed basispakket om flinke resultaten mee te boeken. Vele bezoekers hebben dat over de afgelopen jaren bevestigd. Ontzettend gaaf om te lezen. Na verloop van tijd zul je als fitnesser vanzelf favoriete oefeningen krijgen, maar ook het inzicht krijgen om voor jezelf interessante varianten te bedenken.

Ik ben trots op iedereen die de keus heeft gemaakt om iets aan zijn/haar lichaam te gaan doen. Of het nu thuis is of op de sportschool, om er mooier door te worden of voor revalidatie, dat maakt allemaal niets uit. Heel goed dat je bent begonnen. Wees geduldig en houd vol.

Met vriendelijke groet,

Danny van Duikeren